Inspirations møde

Inspirationsmøde

Få besøg af en erfaren havedesigner. På mødet vil jeg lytte til Jeres drømme, give dig inspiration og sparring til Jeres have. Jeg hjælper Jer med at samle trådene, samt komme med gode ideer til en ny og vel indrettet have. Det kan nogle gange være svært i en hektisk hverdag selv at se ny muligheder og få nye ideer til løsninger på en have der ikke passer til jeres liv, hus og ikke mindst tid. Her kan jeg hjælpe med gode ideer, så din have bliver nem og den passer både i stil til Jer, jeres hus og ikke mindst til jeres behov. Haven skal gerne være et dejligt frirum, hvor du kan stresse af og stolt kan vise frem til dine gæster. En oase der ikke giver dårlig samvittighed, men mest kan nydes med  legende børn, afslapning i hængekøjen, duftende blomster, smukke sommerfugle og summende bier.

Se priser for inspirationsmøde. 


Hvad kan et inspirationsmøde give dig?
  • Jeg giver jer ideer til hvordan i bedre kan udnytte jeres have
  • Jeg hjælper dig med at få jeres have til at hænge sammen som en helhed, så den passer til jer
  •  I får inspiration, nye ideer, sparring og hjælp til at samle de mange ideer du måske har svært ved selv at få ud i haven
  • En have som skaber den rette stemning for jer. Det kan være ro, harmoni eller frodighed og som gør den spændende
  • Overblik og overskud – en rødtråd i dit store have projekt
  • Gode ideer til hvordan du kan skabe flere rum og sammenhæng i jeres have
  • Jeg er der så længe I har brug for mig
  • Mulighed efter inspirationsmøde at for udarbejdet en skitseplan over hele eller en del af haven – se mere under skitseplan
  • Mulighed efter inspirationsmøde, at for udarbejdet en haveplan – se mere under haveplan

Et inspirationsmøde varer typisk 1 ½ til 2 timer. På inspirationsmødet er det også rigtig godt, hvis du kan vise mig billeder af dine ideer. Ofte er det blot små ting der lige kan give haven det lille pift, den lige har brug for så den bliver som i drømmer om.

Skulle dette hyggelige Inspirationsmøde/besøg føre videre til et ønske om en skitseplan eller haveplan, går inspirationsmødet ind som det indledende besøg.

 Et Møde tager typisk 1,5 - 2 timer, men jeg er der så længe du har behov for det. 

Opfølgende inspirationsmøde

Et opfølgende inspirationsmøde er, hvis jeg allerede har besøgt jeres have en gang. Du har mulighed for at flere inspirationsmøder. Det kan være, at vi primært har talt om havens overordnede design ved det første besøg. Ved et opfølgende inspirationsmøde kunne vi f.eks. tale om beplantningen i haven.

Ellers kan et opfølgende inspirationsmøde også bruges til at tale om de mindre detaljer, når hovedlinjerne i haven er på plads.

Pris for inspirationsmøde

Timepris 800, - kr. inkl. moms

Ved besøg i weekender eller helligdage pålægges et samlet tillæg på 200 kr. så time prisen er 1.000, - kr. inkl. moms

Udgifter til kørsel lægges oveni og beregnes med 6 kr. pr. kilometer fra tegnestuen Vindinggård Center 13C, 7100 Vejle

 

Kontakt os

 
Adresse

Butik & tegnestue - Vindinggård Center 13C

Vejle

7100 Vejle

Danmark

 
E-mail
 
Telefon