Den største dag og andre festlige lejligheder

Smukke begivenheder fortjener smukke blomster. Vi skaber sammenhæng mellem alt fra bordpynt til brudebuketten. Vi hjælper med at sætte prikken over i´et på den store dag.

Vi laver dekorationer til alle festlige lejligheder, ingen opgaver er for store eller små. Du er altid velkommen til en snak i butikken, hvis vi skal hjælpe dig med blomsterudsmykninger til din næste festlige begivenhed, som for eksempel, bryllup, kobber- sølvbryllup, runde fødselsdag eller konfirmationen. Kom gerne i god tid, så aftaler vi et tidspunkt, vi holder gerne ekstra åbent, så vi kan planlægge uden forstyrrelser.


Ring og bestil binderier 

på tlf.: 24 87 19 01

Et bryllup er en stor dag og noget helt specielt

Blomster til dit bryllup

Brylluppet er for mange én af livets største begivenheder. Derfor går de fleste op i at alt er planlagt ned til mindste detalje.

Der er masser af forberedelse til sådan en fest. Masser af muligheder og masser af udtryk. Vi udfører alt lige fra borddekorationer, indgangsportaler, kirkepynt, buffetdekorationer til de smukkeste blomsterkranse og brudebuketter.

Brudebuketten er brudens vigtigste tilbehør. Valget af brudebukettens udformning kan være svært. Derfor hjælper vi dig gerne med, at tage det helt rigtige valg.

Så kig ind i butikken eller ring så aftaler vi et tidspunkt, vi holder gerne ekstra åbent i butikken, så vi kan planlægge uden forstyrrelser.

I højsæsonen er det en god ide at booke i god tid, da vi kun tager et vist antal bryllupper ind pr weekend.

Vi glæder os til at hjælpe jer i mål og få designet den smukkeste buket til en stor romantiskdag.

Bryllup

Vi tilbyder følgende bryllupsblomster

• Brudebuketter – runde og dråbeformede
• Brudepigebuketter
• Knaphulsblomster
• Hårpynt mm.
• Kirkepynt, pynt til stolerækker og alterbuketter
• Pyntning af biler
• Bordpynt, buketter, dekorationer mm.

Bordpynt 

 

Blomster til enhver anledning

Der er mange forskellige anledninger, hvor der skal tages beslutning om bordpynt. Det kan være alt lige fra et hyggeligt middagsselskab i hjemmet til den uformelle havefest, konfirmation, sølvbryllup eller til den helt store bryllupsfest.

Tilpasset dine ønsker

Det er meget individuelt, hvad man har af ønsker til bordpynt. Nogle ønsker at holde det helt simpelt med nogle enkelte stilke i vaser, hvor andre ønsker det mere storslået i form af fx krane eller dekorationer. Uanset dine ønsker, så står vi klar til at hjælpe dig og give dig den vejledning, du måtte ønske.

 

Planlægning sammen med dig

Kom gerne ind i butikken, til en snak i god tid inden din store fest (gerne et par måneder/uger før), så vi kan snakke om dine ønsker til blomstertyper, former, farver og priser. Du er velkommen til at tage inspirationsbilleder med.

Når vi har dine ønsker på plads, tager vi ud og håndplukker de helt rette blomster.

Ring og bestil blomsterbinderier
24 87 19 01