Planter der kan friske dit hjem op

I vores hyggelige butik finder du også inspiration til både haven og boligen. Vi sælger lækre planter, sammenplantninger og brugskunst til dit hjem og haven. Da vi jævnligt skifter ud i vores udvalg af planter til at friske op i dit hjem, er der altid ny inspiration at hente, både i forhold til planter og brugskunst til hus og have.  Så skal du have frisket dit hjem op eller leder du efter en værtindegave eller blot en lille tanke til en du holder af, så har vi det.

Kig forbi butikken og se vores udvalg indenfor stueplanter og brugskunst.  


Ring og bestil blomsterbinderier 

på tlf.: 24 87 19 01

Sammenplantninger til alle festlige lejligheder

Vi har også altid et udbud af sammenplantninger. Sammenplantninger er et super godt alternativ til de afskårne blomster. Skulle du have et særligt ønske til din sammenplantning, så sammensætter vi med stor glæde gerne din sammenplantning, så den passer præcis til den lejlighed du skal bruge den. Kig forbi butikken og se vores udvalg af spændende planter, skåle, fade og kurve.

Tilplantede krukker eller planter "to go" til dine krukker

Udenfor butikken finder du vores til plantede krukker,  men vi sammensætter også gerne planter til dine krukker der hjemme. Skulle vi ikke lige have de planter du ønsker, får vi dem gerne hjem til dig. 

Ring og bestil blomsterbinderier
24 87 19 01