Haveplan

Vores haveplan

En Tulipa haveplan giver dig en sammenhængende plan for hele dit haveprojekt, så du sikre dig en flot og spændende have som passer til både jeres og husets stil. Vores haveplan inkluderer to tegninger og en detaljeret planteliste med plantenavne, antal, størrelse og priser. Hvis du ønsker kan en plantebeskrivelse tilkøbes. En plantebeskrivelse, som kort beskriver alle de nye planter som er i din nye have. Den beskriver hvordan du passer og plejer de nye planter, vejledning til hvordan du selv etabler de typer af bede som er i din nye have. Herved sikre du dig at, få succes med din nye have.  Med en Tulipa haveplan er du garanteret en have, der er designet i din stil, med dine ynglings farver og som er både smuk og praktisk på samme tid.

En haveplan er også en investering i dit hus, da den er med til at forhøje din boligs værdi. 

En haveplan er en fantastisk måde at dele dit haveprojekt op i mindre bidder, der passer til din tid og økonomi. Ved at have en plan undgår du dyre fejlkøb af planter, der ikke passer til din haves jordtype eller sol- og skyggeforhold. Med en Tulipa haveplan får du en professionel haveplan, der er tilpasset dine ønsker og din budgetramme. Vi designer din have, så den er smuk hele året og passer til den tid og økonomi, som du har afsat til den. En Tulipa haveplan er målfast, typisk i en målestok på 1:100, så du kan visualisere din nye have i detaljer.

Hvorfor fungerer min have ikke?

Der kan være mange årsager til at en have ikke fungerer, ofte er det den grundlæggende struktur som mangler. Hvis de overordnede linjer ikke er på plads, så bliver haven aldrig harmonisk og smuk. Havens indhold såsom havens bede og træer er afgørende for at havens stemning, således at der er samspil mellem beplantning og struktur. Andre gang kan det være at de forskellige planter og farver ikke klæder hinanden, så haven får et lidt rodet udtryk og dermed giver det ikke øjet ro, som gør at vi befinder os godt og kan stresse af.  

Du får følgende:

  • 2 stk. håndtegnede A2 tegninger:
    • 1 farvelagt
    • 1 sort-hvid arbejdstegning med plantenummer, der henviser til en planteliste og en evt. plantebeskrivelse
  • Kort beskrivelse af Jeres nye have
  • Plantebeskrivelse - kan tilkøbes
  • Planteliste
    Med planternes danske og botaniske navne, samt antal der skal anvendes. Plantelisten kan anvendes som indkøbsseddel. Plantelisten indeholder antal, størrelse og prise. Du kan bestille planterne gennem Tulipa, du kan dele bestillingen op i mindre dele, hvis det er det du ønsker. Bestiller du planter for over 800 kr. leverer vi levere dem gratis lige til din dør. Bestil gerne mindst en uge før du skal bruge dem. Tulipa samarbejder med danske gartnerier og leverer sund 1. kvalitets planter.  

Tidsforbruget vil typisk være fra 10 til 18 timer for 750-1000 m2 grunde + 2 timer til det indledende møde og samtale.


Forløbet ved bestilling af en haveplan

En haveplan starter altid først med et inspirationsmøde, på et inspirationsmøde kommer jeg hjem til dig. Sammen gennemgår vi din have jeg hører om jeres udfordringer, ønsker og ideer for jeres nye have. På mødet gennemgår alle detaljer såsom former, farver, dufte og funktioner. Inden jeg går kan jeg oplyse hvor mange design timer jeg ca. skal bruge på at designe jeres haveplan. Når haveplanen er færdig vil jeg kontakte jer og aftale et afleveringsmøde på min tegnestue, dette møde er gratis.

Pris for en haveplan

Design timepris 800, - kr. inkl. moms

Ved besøg i weekender eller helligdage pålægges et samlet tillæg på 200, - kr. så time prisen 1.000 kr. inkl. moms

Udgifter til kørsel lægges oveni og beregnes med 6 kr. pr. kilometer fra tegnestuen Vindinggård Center 13C, 7100 Vejle

Når haveplanen er færdig

Når din haveplan er færdig, kontakter jeg dig og vi aftaler et afleveringsmøde på min tegnestue. Dette møde er gratis. 

Levering af dine planter 

Få leveret 1. klasses planter direkte til din dør og du slipper for selv at skulle indkøbe og transportere dine planter. Størrelsen på leveringen bestemmer du, vi lever gerne dine planter den hverdag du ønsker. Dog skal du bestille en uge før så vi kan nå at din sending hjem og klar gjort til dig. Overlad trygt leveringen af dine nye planter til os, så du kan fokusere på at nyde din smukke have. Er din bestilling over 500, - kr. er transporten gratis for levering af almindelige planter, for transport af større træer tillægges et transport gebyr.

Kontakt os

 
Adresse

Vindiggaard Center 13C

7100 Vejle

Danmark

 
E-mail
 
Telefon