Om os

Firma Profil

Tulipa er en havearkitekt og anlægsgartner virksomhed i Brejning ved Vejle fjord, vi startede tilbage i foråret 2006.

Tulipa designer og anlægger din drømmehave, så den passer til din tid, husets stil og ikke mindst din økonomi.

For Tulipa handler det i høj grad om at skabe en have, hvor du føler dig hjemme. Og du er med i projektet helt fra start til slut, om projektet er stort eller lille.

Haven skal være dit sted, hvor du kan stresse af efter en lang arbejdsdag. En oase der ikke giver dårlig samvittighed, og hvor din have er designet så du har noget smukt at se på hele året. Designet er kun med de planter, i de farver og med de dufte du godt kan lide.

Haven kan for mange mennesker føles som en helt uoverskuelig ting. Mange ved ikke, hvor de skal begynde for at få den have, de drømmer om. Det kan være svært at få hul på bylden og komme videre i haven, men heldigvis kan du få hjælp af Tulipa havedesigner eller Tulipa gartnerteam. Vi har alle stor erfaring med at skabe haver, der passer til de mennesker der bor i dem.

I Tulipa elsker vi både de traditionelle, men også de sjove finurlige og udfordrende løsninger der gør at din have bliver til en unik have, din drømmehave, der ikke ligner naboens.

I Tulipa arbejder vi efter vores værdier og som et team – Et Team hvor alle spillere er lige vigtige – Vi yder altid vores bedste i de projekter, opgaver og udfordringer vi påtager os – Så kvaliteten er helt i Top

Vi leverer kvalitet der lever op til kundens forventninger og ikke mindst vores faglige stolthed.