Haveskitse 

Haveskitse

Det gælder for alle Tulipa´s typer af havetegninger, at de alle starter med et inspirationsmøde, her gennemgår vi sammen jeres have og taler jeres udfordringer og ønsker.

Hvad er en haveskitse?

En haveskitse er en overordnet havetegning som ikke nødvendigvis er mål fast. Haveskitsen kan være over hele eller bare en del af haven. Haveskitsen kan f.eks. indeholde havens overordnede linjer og de formgivende elementer som I ønsker i jeres nye have, og med forslag til forskellige haverum såsom legerum til trampolin og gynger eller en dejlig solkrog m.m.

Du får:

Haveskitsen er håndtegnet, farvelagt og er som regel i A3 format.

Tidsforbruget

vil typisk ligge på 4 -10 timer + det indledende inspirationsmøde der typiske ligger på 1,5 - 2 timer
Ønsker du efter afsluttet inspirationsmøde, kan jeg oplyse dig et cirka skøn på hvor mange design timer jeg skal bruge for at udarbejde jeres haveskitse, typisk ligger det mellem 6 - 10 timer. Jeg går aldrig i gang med designarbejdet før vi er enige om antal af timer/ prisen. Dagen efter inspirationsmødet modtager I en ordrebekræftelse på det som vi har aftalt.


Pris for haveskitse

Design timepris 800, - kr. inkl. moms

Ved besøg i weekender eller helligdage pålægges et samlet tillæg på 200 kr. så time prisen er 1.000, - kr. inkl. moms

Udgifter til kørsel lægges oveni og beregnes med 6 kr. pr. kilometer fra tegnestuen Vindinggård Center 13C, 7100 VejleNår haveskitsen er færdig

Når din haveskitsen er færdig, kontakter jeg dig og vi aftaler et afleveringsmøde på min tegnestue. Dette møde er gratis. 

Levering af dine planter

Få leveret 1. klasses planter direkte til din dør og du slipper for selv at skulle indkøbe og transportere dine planter. Størrelsen på leveringen bestemmer du, vi lever gerne dine planter den hverdag du ønsker. Dog skal du bestille en uge før så vi kan nå at din sending hjem og klar gjort til dig. Overlad trygt leveringen af dine nye planter til os, så du kan fokusere på at nyde din smukke have. Er din bestilling over 800, - kr. er transporten gratis.

Kontakt os

 
Adresse

Vindiggaard Center 13C

7100 Vejle

Danmark

 
E-mail
 
Telefon