Tulipa arrangementer

Tulipa er dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige begivenheder, der bringer vores kunder og samarbejdspartnere sammen. Vi mener, at det bedste ved et arrangement er at kunne lære noget nyt, og derfor sørger vi altid for at have en af vores dygtige medarbejdere til stede for at dele deres ekspertise og erfaring.

Vi tror også på, at det at have det sjovt er lige så vigtigt som at lære noget nyt. Derfor sørger vi for at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære, så alle føler sig velkomne og kan nyde arrangementet. Vi vil gerne have, at vores gæster tager hjem med både nye færdigheder og gode minder.

Så hvis du vil deltage i et spændende arrangement, hvor du kan lære noget nyt, møde spændende mennesker og have det sjovt, så er et af Tulipas arrangementer det helt rigtige valg for dig. Kom og vær med, og oplev, hvad vores begivenheder har at tilbyde.


Tulipa Blomster
Demo & Workshops

Trænger din arbejds plads til en hyggelig og kreativ aften fyldt med blomster magi og kreativitet, så sammensætter vi gerne sammen med dig/jer lige det arrangement I kunne tænke jer. Vi afholder mange typer kurser og arrangementer i løbet af året.

Vi pakker gerne vores Tulipa bil med lækre blomster og materialer og kommer ud til jer.

Sammen med os vil i opleve det gode håndværk, nytænkning i anvendelse og sammensætning af materialer og ikke mindst den hyggelige og uformelle atmosfære. Hos os kan alle være med både nybegyndere og de mere erfarne.

Hold en inspirerende blomsterworkshop

Kunne I tænke jer en inspirerende blomsterworkshop, kommer vi gerne ud og afholder workshop i jeres firma, afdeling, institution eller forening. Vi deler med glæde vores store passion for blomster og kreative ideer med jer, så I kan få et afbræk i en travl hverdag. På vores inspirerende blomsterworkshop kan I fordybe jer i kunsten at skabe smukke blomsterarrangementer.

I vil lære grundteknikkerne og få nogle af vores tricks, derudover vil vi naturligvis gå rundt og hjælpe og komme med inputs. Vi pakker selvfølgelig bilen og har alle materialer med ud til jer.

Alle kan være med uanset om man er nybegynder eller en erfaren blomsterentusiast. Vi sammensætter jeres firmaworkshop ud fra jeres ønsker til tema, materialer, højtider, årstider osv. Samt om I ønsker omdrejningspunktet skal være blomster, buketter, dekorationer, kranse, anderledes pyntning eller andet.

Varighed: ca. 1,5 - 2 timer
Prisen beregnes ud fra hvad I ønsker jeres workshop skal omhandle starter fra 450 kr. pr. person inkl. alle materialer
Transport statens takst 3,79 kr. pr. km
 

Hvor forgår demo eller workshoppen?

Vi pakker med glæde vores Tulipa bil med de smukkeste blomster og lækre materialer og kommer gerne ud på jeres arbejdsplads, institution eller forening.

Betaling

Kan ske med MobilePay eller via faktura, vi har også mulighed for at fakturere via EAN nr.

Lad os sammen sammensætte jeres næste blomsterarrangement – kig forbi butikken eller kontakt os på tlf.: 2487 8594

 

Hvad vi tilbyder i demo og workshops

Her er et lille udbud af hvad jeres demo eller workshop kunne indeholde.

  • Lær at binde en smuk årstids bestemt buket fra 450 kr. pr. person
  • Lav en smuk årstidsbestemt dekoration med eller uden lys fra 650 kr. pr person
  • Lav en smuk blomsterkrans i oasis fra 550 kr. pr. person
  • Lær at binde en smuk krans med årstids blomster og andet materiale fra naturen fra 550 kr. pr. person
  • Dekorerer en smuk kurv med årstidens blomster og andet materiale fra naturen fra 500 kr. pr. person
  • Adventskrans traditionel eller utraditionel fra 650 kr. pr. person
  • Juledekoration med lys fra 450 kr. pr. person

Blomster Demoaften - Vi viser og I lærer

Kunne I tænke jer en hyggelig og lærerig aften med blomster? Demoaftener kan strikkes sammen helt efter hvad I ønsker, og hvad der hører sig årstiden til, det tilrettelægger vi i fællesskab. Det foregår på den måde, at vi demonstrerer forskellige ideer til f.eks. dekorationer, buketter osv.

Det som er blevet demonstreret, er selvfølgelig jeres efterfølgende.
Varighed: 45-60 min.
Pris fra: 3.200 kr.
Transport statens takst 3,79 kr. pr. km

Husk at holde dig opdateret!

Vi ønsker at holde dig opdateret om alt det, der foregår i vores butik. Derfor vil vi løbende opdatere vores sociale medier, hvor du kan følge med i vores seneste tilbud, nye produkter og kommende begivenheder. Vi vil også gerne dele vores passion for det, vi gør, med dig, og give dig en smagsprøve på vores kreative proces og inspirerende idéer.

Hele året igennem vil vi arrangere forskellige begivenheder, der er skræddersyet til vores kunder og deres interesser. Vi vil gerne skabe en unik og lærerig oplevelse for dig, når du deltager i en af vores workshops og foredrag. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores butik og deltage i vores begivenheder. Følg med på vores sociale medier og hold dig opdateret om vores seneste nyheder og begivenheder. Vi er sikre på, at du vil finde noget, der vil inspirere dig og gøre dit besøg hos os til en mindeværdig oplevelse.