Få friske blomster til din virksomhed

Skab arbejdsglæde med en ugentlig buket til receptionen eller kontoret. Vi leverer buketter, planter eller gavekurve til både jubilæumshilsner, medarbejder fødselsdage, nye medarbejdere og juledekorationer m.m.

Tulipa Blomster & Havedesign 

Ønsker du som virksomhed at være med til at skabe en bedre biodiversitet på jeres grønne områder, eller blot i jeres krukker, plantekummer- så kontakt os på tlf. 2487 8594 

Hvorfor bruge penge på friske blomster på din arbejdsplads?

Vidste du at det er videnskabeligt bevist at blomster faktisk øger arbejdsglæden og forbedre indeklimaet? Stemningen bliver mere positiv og det smitter af på jeres kunder og forretningsforbindelser.

Virksomheden styrker samarbejdet og viser deres samarbejdspartnere og medarbejdere at de sætter pris og værner om dem. Dette er en forholdsvis nem og billig måde at gøre det på, blot ved at bestille blomster

Få en erhvervsaftale

Ved fast ugentlig aftale om Buket fra 150 kr. er levering til arbejdspladsen gratis. Vi sender en samlet faktura en gang pr. måned. (også EAN)

Ved bestillingen dagen før, kan blomsten leveres fra morgenstunden. Ellers er deadline for levering samme dag kl. 12.00 og bestillingen leveres ud fra dagens blomsterrute.