Få friske blomster til din virksomhed

Skab arbejdsglæde med en ugentlig buket til receptionen eller kontoret. Vi leverer buketter, planter eller gavekurve til både jubilæumshilsner, medarbejder fødselsdage, nye medarbejdere og juledekorationer m.m.

Tulipa Blomster & Havedesign 

Ønsker du som virksomhed at være med til at skabe en bedre biodiversitet på jeres grønne områder, eller blot i jeres krukker, plantekummer- så kontakt os på tlf. 2487 8594 

Hvorfor bruge penge på friske blomster på din arbejdsplads?

Vidste du at det er videnskabeligt bevist at blomster faktisk øger arbejdsglæden og forbedre indeklimaet? Stemningen bliver mere positiv og det smitter af på jeres kunder og forretningsforbindelser.

Virksomheden styrker samarbejdet og viser deres samarbejdspartnere og medarbejdere at de sætter pris og værner om dem. Dette er en forholdsvis nem og billig måde at gøre det på, blot ved at bestille blomster

Få en erhvervsaftale

Ved fast ugentlig aftale om Buket fra 150 kr. er levering til arbejdspladsen gratis. Vi sender en samlet faktura en gang pr. måned. (også EAN)

Ved bestillingen dagen før, kan blomsten leveres fra morgenstunden. Ellers er deadline for levering samme dag kl. 12.00 og bestillingen leveres ud fra dagens blomsterrute.

Tulipa Blomster
Demo & workshops

Trænger din arbejds plads til en hyggelig og kreativ aften fyldt med blomster magi og kreativitet, så sammensætter vi gerne sammen med dig/jer lige det arrangement I kunne tænke jer. Vi afholder mange typer kurser og arrangementer i løbet af året.

Vi pakker gerne vores Tulipa bil med lækre blomster og materialer og kommer ud til jer.

Sammen med os vil i opleve det gode håndværk, nytænkning i anvendelse og sammensætning af materialer og ikke mindst den hyggelige og uformelle atmosfære. Hos os kan alle være med både nybegyndere og de mere erfarne.

Hold en inspirerende blomsterworkshop

Kunne I tænke jer en inspirerende blomsterworkshop, kommer vi gerne ud og afholder workshop i jeres firma, afdeling, institution eller forening. Vi deler med glæde vores store passion for blomster og kreative ideer med jer, så I kan få et afbræk i en travl hverdag. På vores inspirerende blomsterworkshop kan I fordybe jer i kunsten at skabe smukke blomsterarrangementer.

I vil lære grundteknikkerne og få nogle af vores tricks, derudover vil vi naturligvis gå rundt og hjælpe og komme med inputs. Vi pakker selvfølgelig bilen og har alle materialer med ud til jer.

Alle kan være med uanset om man er nybegynder eller en erfaren blomsterentusiast. Vi sammensætter jeres firmaworkshop ud fra jeres ønsker til tema, materialer, højtider, årstider osv. Samt om I ønsker omdrejningspunktet skal være blomster, buketter, dekorationer, kranse, anderledes pyntning eller andet.

Varighed: ca. 1,5 - 2 timer
Prisen beregnes ud fra hvad I ønsker jeres workshop skal omhandle starter fra 450 kr. pr. person inkl. alle materialer
Transport statens takst 3,79 kr. pr. km
 

Hvor forgår demo eller workshoppen?

Vi pakker med glæde vores Tulipa bil med de smukkeste blomster og lækre materialer og kommer gerne ud på jeres arbejdsplads, institution eller forening.


Betaling

Kan ske med MobilePay eller via faktura, vi har også mulighed for at fakturere via EAN nr.

Lad os sammen sammensætte jeres næste blomsterarrangement – kig forbi butikken eller kontakt os på tlf.: 2487 8594

 

Hvad vi tilbyder i demo og workshops

Her er et lille udbud af hvad jeres demo eller workshop kunne indeholde.

  • Lær at binde en smuk årstids bestemt buket fra 450 kr. pr. person
  • Lav en smuk årstidsbestemt dekoration med eller uden lys fra 650 kr. pr person
  • Lav en smuk blomsterkrans i oasis fra 550 kr. pr. person
  • Lær at binde en smuk krans med årstids blomster og andet materiale fra naturen fra 550 kr. pr. person
  • Dekorerer en smuk kurv med årstidens blomster og andet materiale fra naturen fra 500 kr. pr. person
  • Adventskrans traditionel eller utraditionel fra 650 kr. pr. person
  • Juledekoration med lys fra 450 kr. pr. person

Blomster Demoaften - Vi viser og I lærer

Kunne I tænke jer en hyggelig og lærerig aften med blomster? Demoaftener kan strikkes sammen helt efter hvad I ønsker, og hvad der hører sig årstiden til, det tilrettelægger vi i fællesskab. Det foregår på den måde, at vi demonstrerer forskellige ideer til f.eks. dekorationer, buketter osv.

Det som er blevet demonstreret, er selvfølgelig jeres efterfølgende.

Varighed: 45-60 min.
Pris fra: 3.200 kr.
Transport statens takst 3,79 kr. pr. km