Velkommen til Tulipa havedesign

Få hjælp af Tulipa havedesigner til en nem og overskuelig have. En have med din personlige stil, som du stolt kan vise frem, året rundt. Få haven du kan nyde i en travl hverdag og som er fyldt med smukke sommerfugle

Ide og design

Haven skal være et sted, hvor du kan stresse af efter en lang dag. En oase der ikke giver dårlig samvittighed, når du kigger ud af vinduet. Vi designer din drømmehave, ud fra dine ideer og drømme. Så haven passer til din hverdag, husets stil, og ikke mindst til omgivelserne. Vi designer med de planter, farver og dufte du kan lide.

For os er det vigtigt at haven er designet så den passer til den familie som bruger den. Derfor er det vigtig, at haven passe til den tid du har så der er tid til også at nyde livet, din familie og ikke mindst din skønne have. En smuk have er også med til at hæve værdien af dit hus, hvis du står og skal have solgt huset. En haveplan skal ses som en investering og den røde tråd i det store projekt, så du undgår ærgrelser og fejlinvesteringer. Med haveplanen får du et økonomisk overblik over, hvad de forskellige planter i bedene koster. I har samtidig mulighed for at opdele det store haveprojektet i flere mindre etaper, f.eks. et bed ad gangen også kan hele familien være med store og små. 

Hos Tulipa er der mange muligheder!

  • Inspirationsmøde - her kommer jeg hjem til dig Jeg lytter til dine mange ideer, giver dig sparring inspiration til, hvordan du kan få realiseret din ideer ud i haven. Eller synes du måske at det er svært at indrette haven og mangler ideer og input til at skabe din drømmehave, så fortvivl ikke. Jeg kan med mine mange års erfaring som havedesigner hjælpe dig. Se mere under Inspirationsmøde.                      Du har også mulighed for efter inspirationsmødet, at få udarbejdet en skitse eller en haveplan

  • En skitse er en overordnet havetegning som kan være over et bestemt sted i haven f.eks. din forhave den kan også være for hele haven. En skitse er ikke målfast - se mere under Skitse 

  • En haveplan er en detaljeret havetegning over hele eller en del af haven, haveplanen er målfast og kan dermed anvendes som en arbejdstegning af en anlægsgartner. Sammen med haveplanen får du også en planteliste, her kan du se hvilke planter, antal, størrelse og priser på alle dine nye planter. Se mere under Haveplaner.

  • Levering af planter - Hos Tulipa kan du også bestille dine planter ud fra din planteliste. Vi leverer kun kvalitets planter - du kan nøjes med at bestille til et bed af gangen - Se mere under Levering af planter

Bedplaner

Jeg designer også bedplaner, fordelen med en bedplan er, at du får det smukke bed som du drømmer om. Jeg designer dit bed ud fra dine ønsker i forhold til planter stil, duft, farver, form, højde og ikke mindst at skabe liv til vores gode insekter. Du har flere muligheder når du ønsker en bedplan.
  1. Inspirationsmøde her kommer jeg på besøg hos dig, hvor jeg tager bestik af bedets placering, størrelse, jordbundsforhold, omgivelser, lys- og vindforhold. Herefter designer jeg bedplanen på tegnestuen sammen med bedplanen får du en planteliste med planternes navne, antal, størrelse og pris. Hermed har du med det samme et økonomisk overblik hvad alle dine nye planter i dit nye bed koster.   
  2. I Tulipa Blomster & Havedesign butik, sælger vi også færdige designede bedplaner, her kan du købe et færdigt bed til f.eks. ved terrassen. Når du har bestemt dig for et bed bestille jeg planterne hjem og vi leverer gratis hjem til dig, hvis din bestilling er over 800,- kr.    

Priser

Ring og aftal et inspirationsmøde, på mødet lytter jeg til dine ideer og drømme. Prisen på en haveplan er meget forskellige, da jeg skræddersyer haveplanen ud fra hvad den enkelte kundes ønsker.
Men du kender altid din pris inden vi går i gang. Min timepris er 800 kr. 
Tlf. 2487 8594

 

Planter leveret direkte til din dør

Få leveret 1. klasses planter direkte til din dør og du slipper for selv at skulle indkøbe og transportere dine planter.  Størrelsen på leveringen bestemmer du, vi lever gerne dine planter den hverdag du ønsker. Dog skal du bestille en uge før så vi kan nå at din sending hjem og klar gjort til dig. Overlad trygt leveringen af dine nye planter til os, så du kan fokusere på at nyde din smukke have. Er din bestilling over 800, - kr. er transporten gratis.

Kontakt os

 
Adresse

Tulipa tegnestue

Østergårdsvej 25

7080 Vejle

Danmark

 
E-mail
 
Telefon