Hvem er vi

Firmaprofil

Tulipa startede 1. april 2006 som en havearkitekt og anlægsgartner virksomhed i Brejning ved Vejle fjord.

Vi har nu designet et utal af haver alt fra de store landbohaver, villahaver, byhaver, terrassehaver, koloni- og sommerhushaver. Nu er vi klar til at udleve mange af vores kunders ønske om at åbne en blomster & havedesign butik, hvor der er fokus på flot og kvalitetsbevist blomsterdesign ude og inde.  I dag har Tulipa både blomster & havedesign. Vi åbner vores første 

For Tulipa handler det i høj grad om at skabe en have, hvor du føler dig hjemme. Og du er med i projektet helt fra start til slut, om projektet er stort eller lille.

Haven skal være dit sted, hvor du kan stresse af efter en lang arbejdsdag. En oase der ikke giver dårlig samvittighed, og hvor din have er designet så du har noget smukt at se på hele året. Designet er kun med de planter, i de farver og med de dufte du godt kan lide.

Haven kan for mange mennesker føles som en helt uoverskuelig ting. Mange ved ikke, hvor de skal begynde for at få den have, de drømmer om. Det kan være svært at få hul på bylden og komme videre i haven, men heldigvis kan du få hjælp af Tulipa havedesigner eller Tulipa gartnerteam. Vi har alle stor erfaring med at skabe haver, der passer til de mennesker der bor i dem.

I Tulipa elsker vi både de traditionelle, men også de sjove finurlige og udfordrende løsninger der gør at din have bliver til en unik have, din drømmehave, der ikke ligner naboens.

I Tulipa arbejder vi efter vores værdier og som et team – Et Team hvor alle spillere er lige vigtige – Vi yder altid vores bedste i de projekter, opgaver og udfordringer vi påtager os – Så kvaliteten er helt i Top

Vi leverer kvalitet der lever op til kundens forventninger og ikke mindst vores faglige stolthed.

Vores værdier

Tulipa værdier – Hvad er vores værdier?

Er der nogen der værdsætter værdier?

– Det tror vi - Ved klart at melde ud, hvordan vi arbejder og hvilket menneskesyn vi har, sender vi et klart signal til vores kunder og samarbejdspartnere, hvad de kan forvente sig af os.

Vores virksomhed arbejder efter følgende værdier:

 • Respekt: Vi, alle parter, viser hinanden respekt – Det kan være mange ting: vi er høflige, ærlig, hensynsfuld, yder vores bedste.
 • Høflig: Vi er høflige overfor hinanden. Dialog og drøftelser foregår på en høflig og sober måde.
 • Ærlig: Vi er ærlige overfor hinanden og ærlige overfor os selv – Klare holdninger og meninger
 • Hensynsfuld: Vi viser hensyn og menneskelighed overfor vores medmennesker og naturen.
 • Vi yder altid vores bedste: Vi yder altid vores bedste i de udfordringer, opgaver og projekter vi påtager os.

Løsninger og projekter:

 • Initiativ: Vi tager initiativ til udvikling, det være sig: samarbejde, produkter og løsninger.
 • Udvikling: Vi er innovative og proaktive, hvilket viser vores engagement overfor vores kunder.
 • Engagement: Vi engagerer os i vores produkter og løsninger, hvilket viser vores ansvarsfølelse for vores engagement.
 • Ansvar: Vi står ved det vi levere og tager ansvar for vores løsninger og produkter, hvilket udmønter sig i vores ekspertise.
 • Ekspertise: Vores ekspertise giver sig udslag i den kvalitet vi leverer.
 • Kvalitet: Sammenholder vi alle disse egenskaber, giver det til sidst en høj kvalitet. En kvalitet der lever op til kundens krav og mere til. Kvalitet i TOP.