Sorgbinderi

Den sidste hilsen til begravelsen eller bisættelsen skal være smuk. Med input fra dig, binder vi din sidste personlige farvel og vi binder alt inden for sorgbinderi. Vi sørger for, at du få sagt et personligt farvel på den gode måde. Smukke blomster kan sige det, du tænker og føler indeni. Vi hjælper gerne med lave det helt rigtige binderi - så du kan få sagt farvel på den rigtige måde. 

Du kan naturligvis vedlægge en personlig hilsen og bestille bånd med en tekst til det sidste farvel.

Vi tilbyder: Kistepynt - Kranse - Båredekorationer - Bårebuketter - Formbinderier, som et hjerte, kors, anker eller andet - Kort og bånd.
Ring og bestil sorgbinderi 

på tlf.: 24 87 19 01

Et smukt sidste farvel 

 

Sorgbinderi

Bisættelse eller begravelse af et kært familiemedlem, ven eller en god kollega er en utrolig sørgelig og hård begivenhed i alle menneskers liv. Alle som har prøvet at miste, ved hvor vigtig det sidste farvel kan være. Derfor betyder blomstervalget til bisættelsen også rigtig meget for den efterladte. Vi ønsker både at vise den sidste respekt for afdøde og få dem sendt smukt afsted. Der er mange muligheder i blomster til begravelse og vi vil gøre vores bedste for at guide jer. 

Kom ind i butikken og få en snak, vi som guider og assisterer dig i livets tunge beslutninger.

Kistepynt

Priser fra 1.100 kr.

Begravelseskranse

Krans af grønt med dekoration
Priser fra 1.000 kr.

Formbinderier

Hjerter, anker, pude, krans, kors og andet
Priser fra 1.000 kr.

Båredekoration

Priser fra 700 kr.

Bårebuketter

Priser fra 250 kr.

Bånd og kort

Ønskes der bånd skal dette bestilles hurtigst muligt og gerne 3 dage før. Kontakt os gerne for bestilling og pris.

Kondolencebuket

Alle som har mistet ved hvilken smerte og sorg det efterlader hos de pårørende. Midt i sorgen betyder det meget for de pårørende, at modtage en kondolencebuket. Kondolence buketten viser at man tænker på dem, og buketten signalerer sympati, trøst, respekt og medfølelse til de pårørende.

Ring og bestil blomsterbinderier
24 87 19 01