24 87 85 94 amh@tulipa.dk

Erhverv

Få et flot udendørsmiljø omkring din virksomhed

Vi hjælper din virksomhed med at få et flot og præsentabelt udendørsmiljø. Grønne arealer og udemiljøer har afgjort betydning for vores velvære. Nyslåede græsplæner, flotte træer, velklippede buske og blomster giver liv til et byrum og til virksomhedens udemiljø.

Kontakt Tulipa via mail på amh@tulipa.dk eller på telefon 24 87 85 94 og hør mere om pleje og vedligeholdelse.

Vores totalløsninger til professionel pleje og vedligeholdelse af udendørsarealer og udemiljøer er i høj kvalitet, og vi tilbyder i dag en bred palet af ydelser inden for pleje og vedligeholdelse. Vi løser opgaver til ethvert behov!

Blandt andet tilbyder vi:

  • Pleje- og vedligeholdelsesprogram baseret på en sæson eller et helt kalenderår. Det giver tryghed, økonomisk overblik og mulighed for at fokusere på jeres kerneforretning og opgaver.
  • Serviceordninger, der sammensættes ud fra behov og økonomi. Dermed fremstår udendørsarealerne altid velplejede og trimmede, og den faste udgift giver økonomisk overblik.

 

Rådgivning om pleje og vedligeholdelse

I samarbejdet med os kan I trygt fokusere på jeres kerneforretning og opgaver, og overlade pleje- og vedligeholdelsesopgaverne til vores professionelle og kvalitetsorienterede rådgivere og medarbejdere.

Kontakt Annemette

På 24 61 27 19 eller send en mail på amh@tulipa.dk

Så løser vores gartnerteam de opgaver du har brug for

Mød Tulipa på BOLIG MAD DESIGN messen i Messe C i Fredericia d. 04. – 05. februar 2017.