24 87 85 94 amh@tulipa.dk

Anlæggelse af haven

GartnerTeamet

Med vores dygtige anlægsgartnere kan vi tilbyde at anlægge din have, så haven fremstår præcis efter den designede haveplan. Planlægning er nøglen til et smukt haveanlæg som udstråler helhed, stil og balance.

Tulipa anlægsgartner udfører alle former for udendørs anlægsopgaver både for private, erhverv og det offentlige. Vi har mange projekter, hvor materialevalg, detaljer og kvalitet har meget høj prioritet. Vore anlægsgartnere går meget op i, at udfører et godt og professionel stykke arbejde efter anlægsgartner fagets normer. Med fokus på: Høj kvalitet i udførelsen, 1. klasses kvalitetsplanter, god bundopbygning og finish i top.

Derfor giver Tulipa også gro garanti på alt det vi selv har plantet.

I GartnerTeamet elsker vi også de sjove, finurlige og udfordrende løsninger som er med til at sætte prikken over i´et for din have. Det gør det sjovt at være anlægsgartner når man til sidst står sammen med en rigtig glad kunde.

Vi tilbyder vores kunder at stå for hele forløbet fra tegning til projektering og udførsel af hele projektet. Desuden tilbydes vedligeholdelse, hvis dette måtte ønskes.

Arbejdsområder

Som anlægsgartnere løser vi alle opgaver inden for anlæg og brolægning.

Her er nogle af de opgaver, vi løser:

  • Nyt anlæg og renovering af haver
  • Alle typer planteopgave
  • Beskæring
  • Brolægning
  • Støttemure og højbede
  • Rullegræs

 

Spar tid og penge

Med en haveplan
får du et godt overblik over ønsker til haven, en plan at styre efter og kan undgå fejl og spare både tid og penge.